Call us
Deback Electrics

Optimaliseer uw plannen op basis van ons advies.


Bij een nieuwbouwproject vormen uw plannen de basis van onze verkennende gesprekken. We zullen samen brainstormen over het totaalplaatje van uw elektriciteit: van de elektrische schema’s, over de installatie tot en met de keuze van toestellen en verlichtingsarmaturen. Indien gewenst, behoort een meeting met uw architect zeker tot de mogelijkheden. Graag zelfs!

Voor een verbouw- of renovatieproject gaan wij mee ter plaatse de werf bekijken om u bij te kunnen staan met de beste aanpak. Door samen de reële situatie te checken, zullen we extra praktische tips kunnen geven, zoals bijvoorbeeld de beste plaats voor uw lichtschakelaars. Bent u te nieuwsgierig en wil u graag al op voorhand een beeld vormen van de elektriciteitswerken en het bijhorende budget, check dan onze online simulator.

Met Deback haalt u een betrouwbare partner in huis.


U merkt het, wij zijn graag betrokken bij uw project. Dat is omdat wij meer willen zijn dan zomaar uw vakman voor elektriciteitswerken, verlichting, domotica,parlofonie of videofonie. Wij willen echt wel weten wie u bent en hoe u leeft. Alleen dan kunnen wij plannen uittekenen op maat van uw gezin of uw bedrijfsteam. Voor elk project gaan wij voor een persoonlijke aanpak op maat van de klant. U haalt niet alleen een elektricien, maar ook een meedenkende partner voor uw (ver)bouwwerken in huis!

Deback Electrics

Wij gaan voor kwaliteit!


Eenmaal er een akkoord is voor de uitvoering van de werken, gaan wij ook bij de installatie uiterst vakkundig te werk. Wij werken enkel met elektrische toestellen, apparatuur en verlichtingsarmaturen die hun kwaliteiten reeds bewezen hebben. Gezien u ons uw vertrouwen schenkt voor de realisatie van uw elektriciteit, verlichting of beveiligingssysteem, zouden wij er absoluut geen baat bij hebben om toestellen te installeren waarin we zelf niet 100% het vertrouwen hebben.

Blijf op de hoogte en ontdek de nieuwste technologieën


Naam*
Voornaam*
E-mail*
Over welke dienst wil je info ontvangen:*
 Ik ga akkoord met de privacybeleid en de algemene voorwaarden.

Wij laten ons licht schijnen op uw comfort en veiligheid.

Kris Deback - zaakvoerder Deback Electrics

Hedendaagse technieken, futuristische snufjes met hoogtechnologische domotica.

Samen met betrouwbaarheid en service.

contact

Nijverheidslaan 1
8552 Zwevegem - Moen
BE 0833.202.878

Tel: +32 (0)472 34 84 94

info@deback-electrics.be

Copyright © 2020 - Deback Electrics
chat met ons
messenger bericht sturenvoeg ons toe op WhatsAppBel ons opStuur ons snel een emailtje
edit afsluiten