Call us

Totaalproject elektriciteit, domotica, verlichting


Eén partner voor uw elektriciteitswerken en voor het installeren van uw verlichting, uw beveiligingssystemen, uw brandalarm, uw domotica systeem en uw videofoon en parlofoon? Makkelijk toch!? U hoeft maar met ons uw plannen door te nemen en wij kunnen alles regelen.

Verlichting

Verlichting

Functionele- en sfeerverlichting in uw living en keuken, indirecte verlichting in uw slaapkamer, IP65 waterbestendige verlichting voor uw badkamer of tuin, of die prachtige designarmaturen voor uw woonkamer? Wij helpen u graag met een lichtplan en wij verstrekken advies over de meest geschikte armaturen.

Algemene elektriciteit

Algemene elektriciteit

Bouwt u voor het eerst en heeft u totaal geen benul van een elektrische installatie in uw woning of bedrijf? Deback Electrics heeft reeds meer dan 15 jaar ervaring met totaalprojecten. Wij helpen u graag verder met een analyse, offerte, elektrisch schema, de materiaalkeuze én met de uitvoeringswerken.

Beveiliging

Beveiliging

Anno 2020 is elke woning beveiligd tegen brand. Een brandalarm onder de vorm van rookdetectors is namelijk verplicht door de overheid. Maar stond u al stil bij een beveiligingsssteem? Een accurate toegangscontrole met camera’s of bewegingsdetectors schept nog een extra gevoel van veiligheid.

Domotica

Domotica

Voor wie iets meer comfort verkiest in zijn woning of bedrijf of voor wie kickt op de laatste nieuwe technologische snufjes, voorzien wij een elektrisch circuit dat voorzien is op het principe van domotica. U kan dan nog steeds kiezen hoever u hierin gaat: van "alles uit"-schakelaar tot de volledige controle over uw verwarming, verlichting, rolluiken, …

Installatie bedrijf

Installatie bedrijf

Onze eerste grote liefde. Voor Deback Electrics begon het allemaal bij totaalinstallaties in burelen en magazijnen. En uiteraard voorzien we naast particulieren nog steeds graag bedrijven van onze diensten. Een bedrijfsgebouw kent voor ons namelijk geen geheimen meer.

Parlofonie & videofonie

Parlofonie & videofonie

Ziet en hoort u graag wie aan uw voordeur staat? Niets gaat boven dat veiligheidsgevoel om toch maar vlug eens te kunnen checken wie aan de deur belt. Een parlofoon of camera is zo geïnstalleerd. Is uw gebouw niet voorzien van de nodige bekabeling, dan gaan we voor een draadloze oplossing.

Blijf op de hoogte en ontdek de nieuwste technologieën


Naam*
Voornaam*
E-mail*
Over welke dienst wil je info ontvangen:*
 Ik ga akkoord met de privacybeleid en de algemene voorwaarden.

Wij laten ons licht schijnen op uw comfort en veiligheid.

Kris Deback - zaakvoerder Deback Electrics

Hedendaagse technieken, futuristische snufjes met hoogtechnologische domotica.

Samen met betrouwbaarheid en service.

contact

Nijverheidslaan 1
8552 Zwevegem - Moen
BE 0833.202.878

Tel: +32 (0)472 34 84 94

info@deback-electrics.be

Copyright © 2020 - Deback Electrics
chat met ons
messenger bericht sturenvoeg ons toe op WhatsAppBel ons opStuur ons snel een emailtje
edit afsluiten