Call us

Algemene elektriciteit


Bouwt u voor het eerst en heeft u totaal geen benul van een elektrische installatie in uw woning of bedrijf? Deback Electrics heeft reeds meer dan 15 jaar ervaring met totaalprojecten. Wij helpen u graag verder met een analyse, offerte, elektrisch schema, de materiaalkeuze én met de uitvoeringswerken.

Elektriciteitsplan

Elektriciteitsplan en -schema, da’s een goed begin.

Een goed werkend elektriciteitscircuit in huis start met een goed plan en schema. Bestaat er nog geen plan? Dan tekenen wij dat uit met vermelding van alle details, zoals de plaatsen voor de lichtpunten, de contactdozen en de lichtschakelaars. Op basis hiervan werken wij een eendraads- en situatieschema uit.

elektrische installatie

Een feilloze installatie

Uw elektrische installatie stuurt eigenlijk uw volledige woning aan. Denk maar eens aan hoe het voelt als we zonder elektriciteit vallen. Werkt uw verwarming op elektriciteit? Dan is het maar killetjes tijdens de wintermaanden. Daarom is een secure installatie van levensbelang. Het uitslijpen, de bekabeling, het inmetsen van de stekkerdozen en schakelaars, het plaatsen en bedraden van de elektriciteitskast: elk detail telt om uw elektriciteit feilloos te laten werken. Deback Electrics staat voor een perfecte afwerking, zodat de keuring van uw elektrische installatie moeiteloos verloopt.

Electriciteitspanne

Toch een elektriciteitspanne?

Stel dat er na verloop van tijd toch een probleem opduikt of dat u zelfs te maken heeft met een stroompanne bij u thuis? Neem dan meteen contact met ons en we helpen u vlug uit de nood!

Blijf op de hoogte en ontdek de nieuwste technologieën


Naam*
Voornaam*
E-mail*
Over welke dienst wil je info ontvangen:*
 Ik ga akkoord met de privacybeleid en de algemene voorwaarden.

Wij laten ons licht schijnen op uw comfort en veiligheid.

Kris Deback - zaakvoerder Deback Electrics

Hedendaagse technieken, futuristische snufjes met hoogtechnologische domotica.

Samen met betrouwbaarheid en service.

contact

Nijverheidslaan 1
8552 Zwevegem - Moen
BE 0833.202.878

Tel: +32 (0)472 34 84 94

info@deback-electrics.be

Copyright © 2020 - Deback Electrics
chat met ons
messenger bericht sturenvoeg ons toe op WhatsAppBel ons opStuur ons snel een emailtje
edit afsluiten