Call us

Hoe Deback Electrics een project aanpakt


Onze aanpak

1. Wij luisteren naar uw wensen

Uw woning is uw eigen plekje waar u uzelf moet kunnen zijn en tot rust moet kunnen komen. Uw elektrische voorzieningen, domotica, beveiligingssysteem en verlichting spelen hier een belangrijke rol in. De zekerheid van comfort en veiligheid zorgt voor een echt thuisgevoel. Daarom proberen wij te achterhalen wat voor u belangrijk is. Wij werken een voorstel voor u uit dat volledig gebaseerd is op uw levensgewoontes.

2. U ontvangt een gedetailleerd voorstel

Vanuit onze jarenlange ervaring in industriële projecten denken wij mee met u en uw architect vanaf de voorbereidende fase. Jouw dromen, de ideeën van uw architect en onze inbreng worden in kaart gebracht en samen met u leggen we uw finale wensen vast. Deze gieten wij in gedetailleerde plannen die wij u voorleggen met een offerte waarin alles nauwkeurig staat omschreven.

renovatie en nieuwbouw

3. Vakmanschap en hoogtechnologische, beproefde technieken

Deback Electrics is sinds 2006 actief in algemene electriciteitswerken, domotica, toegangscontrole, beveiliging en verlichtingsadvies. Deze expertise wenden wij aan voor uw woning of bedrijf. Door onze ruime blik op de markt van hedendaagse technieken, futuristische snufjes en hoogtechnologische domotica, staan wij klaar om elke vooruitstrevende bouwheer van dienst te zijn. Wij kiezen er bewust voor om enkel technologiën voor te stellen die hun kwaliteiten reeds bewezen en die u dus de garantie bieden van een perfecte en langdurige werking.

4. Wij maken van u een tevreden klant

Respect voor uw privacy en voor de gemaakte afspraken vormen de fundamenten van een fijne samenwerking. Wij houden van directe communicatie waarbij u ons engagement mag verwachten in het naleven van beloftes. Alleen zo bouwen wij langdurige relaties op met onze klanten en partners.

5. Ook na de oplevering kan u op ons rekenen

Na de uitvoering van de werken krijgt u een uitgebreide en didactische uitleg van uw installatie. U kan steeds bij Deback Electrics terecht voor vragen, onderhoud of voor het finetunen van de programmatie. Wil u nog dat tikkeltje meer comfort, dan bouwen wij uw domotica graag verder uit met de allernieuwste technieken.

Blijf op de hoogte en ontdek de nieuwste technologieën


Naam*
Voornaam*
E-mail*
Over welke dienst wil je info ontvangen:*
 Ik ga akkoord met de privacybeleid en de algemene voorwaarden.

Wij laten ons licht schijnen op uw comfort en veiligheid.

Kris Deback - zaakvoerder Deback Electrics

Hedendaagse technieken, futuristische snufjes met hoogtechnologische domotica.

Samen met betrouwbaarheid en service.

contact

Nijverheidslaan 1
8552 Zwevegem - Moen
BE 0833.202.878

Tel: +32 (0)472 34 84 94

info@deback-electrics.be

Copyright © 2020 - Deback Electrics
chat met ons
messenger bericht sturenvoeg ons toe op WhatsAppBel ons opStuur ons snel een emailtje
edit afsluiten