Call us

Beveiliging


Anno 2020 is elke woning beveiligd tegen brand. Een brandalarm onder de vorm van rookdetectors is namelijk verplicht door de overheid. Maar stond u al stil bij een beveiligingsssteem? Een accurate toegangscontrole met camera’s of bewegingsdetectors schept nog een extra gevoel van veiligheid.

brandbeveiliging

Brandbeveiliging

Een verplichte rookdetector op batterijen is vlug geplaatst, maar wij gaan veel verder dan dat. Wij kunnen uw brandalarm aansluiten op een telefoonkiezer die u verwittigt wanneer er rook wordt gedetecteerd bij u thuis, gelijk waar u zich op dat moment bevindt. Neemt u zelf uw telefoon niet meteen op, dan wordt de volgende in lijn gebeld. Indien uw woning is uitgerust met domotica, dan kunnen wij uw hekken en uw rolluiken zo programmeren dat ze automatisch openen bij rookdetectie.

Inbraakbeveiliging

Inbraakbeveiliging

Inbrekers worden al vlug afgeschrikt als ze merken dat een woning voorzien is van een alarminstallatie. Camera’s en bewegingsdetectoren op goed zichtbare plaatsen kunnen hen al van gedacht doen veranderen nog vooraleer ze aan hun inbraakpoging beginnen. Daarom voorzien wij graag een minimale vorm van toegangscontrole. Al is het maar het volledig verlichten van uw huis bij een verdachte bewegingsdetectie, u zal zich al een stuk veiliger voelen.

Blijf op de hoogte en ontdek de nieuwste technologieën


Naam*
Voornaam*
E-mail*
Over welke dienst wil je info ontvangen:*
 Ik ga akkoord met de privacybeleid en de algemene voorwaarden.

Wij laten ons licht schijnen op uw comfort en veiligheid.

Kris Deback - zaakvoerder Deback Electrics

Hedendaagse technieken, futuristische snufjes met hoogtechnologische domotica.

Samen met betrouwbaarheid en service.

contact

Nijverheidslaan 1
8552 Zwevegem - Moen
BE 0833.202.878

Tel: +32 (0)472 34 84 94

info@deback-electrics.be

Copyright © 2020 - Deback Electrics
chat met ons
messenger bericht sturenvoeg ons toe op WhatsAppBel ons opStuur ons snel een emailtje
edit afsluiten