Call us

Verlichting


Functionele- en sfeerverlichting in uw living en keuken, indirecte verlichting in uw slaapkamer, IP65 waterbestendige verlichting voor uw badkamer of tuin, of die prachtige designarmaturen voor uw woonkamer? Wij helpen u graag met een lichtplan en wij verstrekken advies over de meest geschikte armaturen.

Het lichtplan

Het lichtplan: alles start bij een goed plan.

Hoe begint u aan de verlichting bij u thuis? Uiteraard is dat met een goed plan. Beschikt u reeds over een professionele lichtstudie? Perfect, wij spreken dezelfde taal van uw architect of interieurvormgever.Staat u zelf in voor het plan? Geen nood, wij adviseren u graag over de ideale hoeveelheid licht of lumen u nodig heeft op elke plaats in uw woning.

Design verlichting

Het design van uw verlichting

Verlichting hoeft niet alleen functioneel te zijn. Indirecte verlichting legt leuke accenten of zorgt voor een gezellige sfeer in huis. De lichtbronnen moeten efficiënt werken, maar zijn het liefst ook mooi om naar te kijken. Hoeveel mensen zondigen er niet aan door jarenlang op die triestige verlichting peertjes te zitten kijken? Terwijl een zorgvuldig gekozen spot, pendel of armatuur echt een meerwaarde betekent voor uw interieur.

Plaatsing verlichting

Plaatsing van uw verlichting

Deback Electrics gaat uiterst precies te werk bij het plaatsen van de verlichtingsarmaturen. Strakke lichtlijnen vragen een correcte afgemeten plaatsing. Gezien verlichting meestal het laatste is waarin men investeert in een nieuwbouw of bij een renovatie, is het onze verantwoordelijkheid dat de verlichting perfect aansluit bij de rest van uw interieur of tuin. Is uw verlichting mee opgenomen in uw domotica systeem, dan programmeren wij met plezier de verschillende verlichtingssferen.

Blijf op de hoogte en ontdek de nieuwste technologieën


Naam*
Voornaam*
E-mail*
Over welke dienst wil je info ontvangen:*
 Ik ga akkoord met de privacybeleid en de algemene voorwaarden.

Wij laten ons licht schijnen op uw comfort en veiligheid.

Kris Deback - zaakvoerder Deback Electrics

Hedendaagse technieken, futuristische snufjes met hoogtechnologische domotica.

Samen met betrouwbaarheid en service.

contact

Nijverheidslaan 1
8552 Zwevegem - Moen
BE 0833.202.878

Tel: +32 (0)472 34 84 94

info@deback-electrics.be

Copyright © 2020 - Deback Electrics
chat met ons
messenger bericht sturenvoeg ons toe op WhatsAppBel ons opStuur ons snel een emailtje
edit afsluiten